Huisje, boompje, beestje, bruiloft!

Wat veertig jaar geleden ondenkbaar was, is vandaag de dag heel normaal; eerst kinderen en dan trouwen. Steeds vaker stapt een heel gezin in het huwelijksbootje.
De trend ‘eerst een gezin, dan een ring!’ zien we de laatste jaren steeds meer.
Goed om rekening mee te houden bij het plannen van je huwelijksdag!

Heb je trouwplannen als gezin, denk dan eens aan een bruiloft met een ongedwongen sfeer. Voor kinderen is er niets leukers dan een festival wedding; gezellige lichtjes, vrolijk gekleurde lampionnetjes en vlaggetjes, festival tent, picknickbanken, zitzakken, kampvuur, fakkels, foodtrucks, ijscokar, springkussen, de VW PhotoBooth bus en hippe DJ of band.
Buiten trouwen is helemaal hip. Zoek een leuke camping of mooi stuk bos en creëer hier je eigen festival in het klein. Houd het feest in de middag zodat ook de allerkleinsten met de voetjes van de vloer gaan. Vraag de DJ om ook wat gezellige kinderplaatjes te draaien en jullie hebben de allermooiste bruiloft ooit om op terug te kijken!

Tips – zo maak je een bruiloft ook voor de kids onvergetelijk

  • Denk aan lekkere kindertraktaties als ijsjes, suikerspin, poffertjes, fruitspiesje of een snoepzakje, puntzakje friet
  • Betrek de kinderen actief bij de grote dag en geef ze een taak als het dragen van de sleep, dragen van de ringen, strooien met bloemblaadjes, knutselen van bedankje.
  • Zorg voor genoeg vermaak & vertier (ballonnenclown, goochelaar, springkussen, photoboot, trampoline)
  • Schakel een oppas in die niet alleen een oogje in het zeil houdt, maar ook zorgt voor vermaak in de vorm van knutselen of spelletje spelen. Zorg op de trouwlocatie voor een ruimte waar dit mogelijk is.